RECEPTES
COM PREPARAR UNA CARXOFA
CONEJO EN SALMOREJO - ILLES CANARIES-
MANDONGUILLES AMB SIPIA
PIZZA
ARROS FREGIT
MONTGETES DEL GANXET AMB CLOISSES
AMANIDA ALEMANYA
TARTAR DE TONYINA
PATATES BRAVES
CARPACCIO DE PINYA
SARDINES EN ESCABETX
SARDINES A LA BARBACOA
POLLASTRE AL FORN
MOUSSE DE LLIMA I LLIMONA
FRICANDO
MADALENES DE CARDAMOM I CANELA
PORC AMB VERDURES GINGEBRE I NOUS AL ESTIL XINES
RAP AL FORN
TRUITA DE LA CASA (RESTAURANT MONT BELL - VALLROMANES)
LLUÇ AMB SALSA VERDA
CALAMARS A LA ROMANA
TIRAMISU (ITALIA)
CEVICHE DE CURVALL
PESOLS OFEGATS (EL MARESME)
MOJO PICON I MOJO VERD (ISLAS CANARIAS)
PAPAS ARRUGADAS (ISLAS CANARIAS)
TEMPURA I TRUITA DE CARXOFES
AMANIDA DE TOMAQUET, SEBA I TONYINA
BUTIFARRA I GALTA DE PORC A LA BARBACOA
SALSA BECHAMEL
BUNYOLS DE VENT
CALAMARS FARCITS O RELLENUS
CALDO I CROQUETES DE POLLASTRE
CARXOFES CONFITADES
COCA DE LLAVANERES
COLIFLOR GRATINADA
CONILL AL AJILLU
COSTELLETES ARREBOSADES
COULANTS DE XOCOLATA
CROQUETES DE PATATES
ESTOFAT DE VEDELLA
FIDEUA
FIDEUS A LA CASSOLA
GALTES O MELOS DE VEDELLA
LLUÇ A LA DONOSTIARRA
NUGGETS DE POLLASTRE
PAELLA
PANELLETS DE PINYONS I XOCO
SALSA CARBONARA
SEVA CARAMELITZADA
SOFREGIT BASIC
SUQUET DE CALAMARCETS
TARTA TATIN
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada